علت کمردرد هنگام نشستن و هر آنچه که باید درباره آن بدانید!

  • تاریخ: آبان ۷, ۱۳۹۹
  • دسته بندی: مقالات
  • دیدگاه کاربران: ۳ دیدگاه
  • تعداد بازدید: 3669 بار

علت کمردرد هنگام نشستن ممکن است شامل وضعیت بد بدن در هنگام نشستن ، آسیب دیدگی یا مشکلات سلامتی باشد. کمر درد یکی از رایج ترین مشکلات پزشکی در ایالات متحده است. تقریباً از هر ۴ بزرگسال ۱ نفر در هر دوره ۳ ماهه حداقل ۱ روز درد کمر دارد. در این مقاله دلایل ، روش های درمانی و پیشگیری از کمردرد در حالت نشستن را مورد بررسی قرار می دهیم.

کمردرد هنگام نشستن

علائم کمردرد هنگام نشستن

کمر درد ممکن است حاد باشد ، در این صورت به طور ناگهانی بروز می کند و معمولاً چند روز یا چند هفته ادامه دارد. یا ممکن است درد مزمن باشد و بیش از ۱۲ هفته طول بکشد. درد در ناحیه کمر ممکن است ناگهانی و تیز باشد و یا یک درد مداوم کسل کننده باشد.

علل کمردرد هنگام نشستن

عوامل مختلفی می توانند باعث ایجاد درد در ناحیه کمر در حالت نشسته شوند و بهترین روش درمان به علت آن بستگی دارد. برنامه درمانی ممکن است شامل داروهای مسکن بدون نسخه ، فیزیوتراپی ، یک تمرین ورزشی جدید ، جراحی یا ترکیبی از آن ها باشد. در ادامه برخی از علت های کمردرد هنگام نشستن را بررسی کنیم :

حالت بدنی : وضعیت بد بدن می تواند باعث ایجاد یا تشدید کمردرد شود. بهبود وضعیت بدنی شامل تغییر وضعیت فرد در هنگام نشستن یا ایستادن است. اغلب این کار می تواند درد را تسکین دهد.

جراحت : ممکن است فردی هنگام بلند کردن نادرست چیزی به کمر خود آسیب برساند و منجر به کشیدگی یا پیچ خوردگی در ناحیه کمر شود. این آسیب ممکن است بر اثر از ضربه باشد ، به عنوان مثال در هنگام ورزش یا در اثر یک تصادف رانندگی به وجود آمده باشد.

سیاتیک : سیاتیک وقتی اتفاق می افتد که به عصب سیاتیک که از باسن عبور می کند و تا پشت ساق پا امتداد دارد فشار وارد شود و این مسئله می تواند باعث ایجاد درد در سراسر این ناحیه شود. این درد ممکن است شدید باشد و یا یک درد مبهم باشد.

بیرون زدگی دیسک : وقتی دیسک دچار بیرون زدگی یا فتق می شود ، این دیسک می تواند به عصب نخاعی فشار وارد کند و درد کمر هنگام نشستن و یا هرحرکت روزمره دیگری احساس شود. این عارضه می تواند هر دیسک در ستون فقرات را تحت تأثیر قرار گیرد.درمان این بیماری معمولاً شامل دارو و فیزیوتراپی و تمرینات ورزشی است.

بیماری دیسک کمر : بیماری دیسک کمر ، که به آن بیماری دیسک دژنراتیو نیز می گویند ، در واقع یک بیماری نیست. معمولاً نتیجه افزایش سن است. این اتفاق زمانی رخ می دهد که دیسک های بین مهره های ستون فقرات فرسوده می شوند.

سرخوردگی مهره ها : ااین عارضه  شامل یک مهره از ستون فقرات تحتانی می شود که از جای خود خارج شده و اعصاب اطراف را تحت تاثیر قرار می دهد

کمردرد هنگام نشستن

روش های مراقبت در خانه

ممکن است فردی برای دردکمر هنگام  به درمان پزشکی نیاز نداشته باشد. غالباً ، فرد می تواند برای تسکین درد و جلوگیری از بازگشت درد ، در منزل نکاتی را در نظر داشته باشد. برخی از استراتژی ها عبارتند از:

فعال ماندن : گاهی استراحت می تواند تسکین دهنده درد باشد اما استراحت بیش از اندازه نیز می تواند این عارضه را بدتر کند. جامعه پزشکی توصیه می کند که برای تسکین کمردرد فعال باشید. با این حال سعی کنید خیلی کارها را یک باره انجام ندهید. فیزیوتراپی یا تمرینات ورزشی توصیه شده را با سایر روش های درمانی خانگی امتحان کنید.

استفاده از گرما و سرما : تناوب بین گرما و سرما اغلب می تواند به کاهش درد کمر کمک کند. استحمام گرم یا استفاده از کمپرس آب گرم ممکن است به تسکین درد کمک کند. گرما همچنین می تواند باعث افزایش جریان خون در ناحیه درد شده و باعث بهبودی درد در عضلات و بافت های کمر شود.
استفاده از کمپرس یخ  در محل نیز می تواند درد را تسکین دهد ، اما فراموش نکنید که ابتدا آنها را در یک پارچه بپیچید.

مصرف داروهای تسکین دهنده درد: داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی یا NSAID می توانند به کاهش درد در ناحیه کمر کمک کنند. بسیاری از آنها مانند ایبوپروفن بدون نسخه پزشک در دسترس هستند. افراد تمایل دارند این داروها را به صورت خوراکی مصرف کنند ، اما همچنین به صورت کرم ، ژل  و اسپری نیز وجود دارند.

کشش و ورزش: ورزش و کشش می تواند به تقویت کمر کمک کرده و از بروز درد جلوگیری کند. ورزش هایی که روی کار با عضلات شکم تمرکز دارند نیز ممکن است به تسریع بهبود کمردرد مزمن کمک کنند. به عنوان مثال ، یوگا می تواند به تسکین درد در ناحیه کمر و گردن کمک کند و سایر اشکال ورزشی که می تواند به شما کمک کند شامل موارد زیر است:

  • شنا کردن
  • پیاده روی
  • پیلاتس
بیشتر بخوانید : بهترین تمرینات ورزشی مناسب کمر درد

جلوگیری

کمردرد بیشتر در افراد چاق و افرادی که سیگار می کشند مشاهده می شود. همچنین ، افرادی که به ندرت فعالیت می کنند ، بیشتر دچار کمردرد می شوند ، همانطور که افرادی که تمایل به بی تحرکی دارند اما گهگاه ورزش های سخت انجام می دهند.

بهترین حالت نشسته : صاف بنشینید ، پشت  خودرا در پشت صندلی قرار دهید و پاها را روی زمین قرار دهید. آنها همچنین توصیه می کنند هنگام نشستن زانوها کمی بالاتر از لگن باشد.

چه موقع به پزشک مراجعه کنیم؟

برای تعیین علت کمر درد ، یک پزشک از فرد در مورد سابقه پزشکی خود سوال می کند و معاینه فیزیکی انجام می دهد. اگر درد حاد است ، آزمایشات بعدی معمولاً لازم نیست ، مگر اینکه درد ناشی از آسیب باشد.

درمان درد مزمن به علت آن بستگی دارد و ممکن است جراحی یک گزینه باشد. اگر کمر درد شدید ، پایدار است و یا با کشش ، ورزش و سایر روش های مراقبت در منزل بهبود نمی یابد ، به دنبال متخصص ستون فقرات باشید. همچنین اگر درد ناشی از آسیب دیدگی است به اورژانس مراجعه نمایید.

خلاصه

کمردرد یکی از رایج ترین دلایلی است که افراد به پزشکان مراجعه می کنند یا روزهای کار خود را از دست می دهند. اگرچه کودکان در سنین مدرسه می توانند این مشکل را تجربه کنند ، اما این مشکل با افزایش سن اتفاق می افتد و بدتر می شود.
فرد می تواند برای جلوگیری از کمردرد اقداماتی مانند بهبود وضعیت بدن خود انجام دهد. هنگامی که درد ایجاد می شود ، طیف وسیعی از تکنیک های مراقبت ، از جمله کشش و تمرینات ، اغلب می توانند کمک کننده باشند.

نظرات


ناشناس

کمر درد دارم ولی فقط هنگام نشستن روی صندلی فرقی نداره چطوری بشینم در بقیه شرایط مشکلی ندارم


پاسخ
سمیه

کمر درد شدید دارم فقط وقت نشستن بسیار یک درد بد دارد مخصوصا استخوان پایانی
وای هنگام ایستاده درد نمیکند


پاسخ
محمد

ممکنه بخاطر آرتروز مهره های کمرم باشه که باید به پزشک مراجعه کنید منم همین مشکل رادارم


پاسخ